lördag 22 augusti 2009

whos there=?

Hej ..nu har vi hållit på denna sk blogg och lagt ut lite bilder på lite utvalda grejer som trillar in i butiken..Och jag undrar egentligen vem som är här och om ni tycker det är bra att vi håller på med detta??

Lämna gärna en kommentar och så..så vi vet att vi inte "kämpar" i det tomma...ris eller ros..

ha en super nice helg önskar Michael

7 kommentarer:

Anonym sa...

Jag prenumerar på bloggen via rss-flöde och handlar hos er lite då och då. Blogger har ett statistikverktyg om jag inte missminner mig... fast där ser ni visserligen inte rss-prenumerantersom som jag. :)

Well well, jag hoppas att ni fortsätter i alla fall!

Anonym sa...

Via denna blogg håller jag mig inte bara uppdaterad vad som kommer in i er butik, vilken jag för övrigt besöker minsta varannan vecka, utan ger mig även inspiration och tips. Jag handlar kläder på ett fåtal butiker, varav er är den främsta, så denna blogg är ett bra verktyg. Ni kämpar definitivt inte i det "tomma", jag vet flertalet personer som använder er blogg till köptips & inspiration.

Keep it up!

Anonym sa...

fortsätt för fan! läses dagligen.

Robh sa...

Micke, svik mig inte genom att lägga ner bloggen, den är mycket läsvärd!

robin sa...

Ros, jag uppdaterar mig varje dag, så jag inte missar något. Riktigt bra, spec för dom som bor lite längre ifrån butiken, så man har lite koll på vad som trillar in.

Solid Malmö sa...

nej fan inte ska den läggas ner..den används också i syfte för att senare få lite nostalgi i framtiden när man tittar tillbaka på vad vi haft för grejer i butiken..ville bara veta om det är nå folk där ute som den gör någon nytta för----cheers M

Fredrik sa...

Klart som fan att bloggen gör nytta, eftersom man bor en bit bort från malmö så trillar man in om man ser något schysst på bloggen, man har ju inte alltid tid med att dra in o kolla vad ni har för nytt. Keep up the good work!

Btw är det sant eller bara rykten att ni ska öppna en affär i Hbg?